Segítő beszélgetés egy sorstárssal, a CsillagKuckó alapítójával

Varga Katalin, a CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A meddőség lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, mára boldog anyuka. Mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató sorstárs.
Bővebben »

NŐI és FÉRFI mentálhigiénés, támogató csoportok

A szülővé válás sokszor önmagában is ismeretlen, bizonytalan, gondokkal teli út. Nehezítheti a családdá válást, ha a pár, a leendő szülők a gyermekáldás útján akadályokba ütköznek, ha nem jön a baba. Nő és férfi sokszor más-más nézőpontból látja a helyzetet, mást és mást él meg testileg és lelkileg. Női és férfi zárt csoportjainkban lehetőséget adunk a leendő anyukáknak, illetve apukáknak ránézni helyzetükre, megbeszélni azt sorstársakkal, egyben szakmai megtartó erő mellett önismereti munkában résztvenni, tapasztalatot cserélni.
Bővebben »

VÖRÖS FONAL - a babád útja hozzád - női sorstársi csoport

A Vörös Fonal csoport egy csoportos program a várandósságért. Egy támogató, segítő közösség a nehezített gyermekáldás útján, a meddőségnek nevezett állapotban lévő nőknek. A résztvevők különböző élethelyzetekben vannak jelen a csoportban. Mindenkit az aktuális állapotában, élethelyzetében támogatunk közösen. Mindig abban, amiben éppen van.
Bővebben »

APASZEREPBEN - Férficsoport

A férfinek szülővé válni nem olyan, mint a nőnek. Sem testben, sem lélekben. Nehezítheti a helyzetet, ha nem jön a baba. Mit érez ilyenkor egy férfi? Mire van szüksége? Hogy értheti meg a nőt?
Bővebben »

Feltáró, önismereti konzultációk - találkozások saját magunkkal

Minden gyermekvállalás előtt álló emberben vannak kisebb-nagyobb félelmek a szülővé válással kapcsolatban. Az önismereti munka egy felszabadító, kalandos utazás saját magunkban. Közösen, együtt gondolkodva próbáljuk megtalálni, fellelni, mi az, ami számodra gondot jelenthet.
Bővebben »

Stresszoldás izomteszteléssel

Amikor a testtől kérdezzük, hogy van a lélek ... Meghatározó élményeink, traumáink, önmagunkkal kapcsolatos érzelmeink, megéléseink szervezetünk szintjén is emléknyomokat hagynak. Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb, honlapunkon is sokat emlegetett nézet, hogy a testi problémák, betegségek mögött lelki tényezők is állhatnak.
Bővebben »
1 2