Mentálhigiénés segítő beszélgetés egy egykori sorstárssal, a CsillagKuckó alapítójával

Varga Katalin, a CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A meddőség lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, mára boldog anyuka. Mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató egykori érintett és sorstárs.
Bővebben »

SKYPE/ONLINE-konzultációk vidéken és külföldön élő magyaroknak

Kérünk benneteket, kötelezettségmentesen vegyétek fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@csillagkucko.hu . Itt pontosítunk további információkat. Köszönjük.
Bővebben »

Kineziológia-alapú stresszoldás és életvezetési tanácsadás

Amikor a testtől kérdezzük, hogy van a lélek ... Meghatározó élményeink, traumáink, önmagunkkal kapcsolatos érzelmeink, megéléseink szervezetünk szintjén is emléknyomokat hagynak. Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb, honlapunkon is sokat emlegetett nézet, hogy a testi problémák, betegségek mögött lelki tényezők is állhatnak.
Bővebben »

Gyászfeldolgozás Módszer® - egyéni program

A veszteség, a gyász és a fájdalom a szívekben hagy nyomot. Ott is tud majd gyógyulni. A 7+2 alkalmas cselekvésprogram segítségedre lehet a feldolgozásban, a fellélegzésben és a változásban.
Bővebben »

VÖRÖS FONAL - A babád útja hozzád - női sorstársi csoportprogram

A Vörös Fonal egy csoportos program a várandósságért. Egy támogató, segítő közösség a nehezített gyermekáldás útján, a "meddőségnek" nevezett állapotban lévő nőknek. Amikor valamiért nehezített a termékenység. A résztvevők különböző élethelyzetekben vannak jelen a csoportban. Mindenkit az aktuális állapotában, élethelyzetében támogatunk közösen. Mindig abban, amiben éppen van.
Bővebben »

KÖZÖS FONAL - mentálhigiénés csoportmunka gyermekükre régebb óta vágyó (házas)pároknak

Mit tehet együtt leendő anya és leendő apa azért, hogy a gyermekáldás felé vezető nehezített úton támogatni tudják egymást? Mi a fontos a nőnek, mi a fontos a férfinek és mi a fontos a párnak?
Bővebben »
1 2