Mentálhigiénés segítő beszélgetés egy egykori sorstárssal, a CsillagKuckó alapítójával

Varga Katalin, a CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A meddőség lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, mára boldog anyuka. Mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató egykori érintett és sorstárs.
Bővebben »

VÖRÖS FONAL - A babád útja hozzád - női sorstársi csoport

A Vörös Fonal csoport egy csoportos program a várandósságért. Egy támogató, segítő közösség a nehezített gyermekáldás útján, a "meddőségnek" nevezett állapotban lévő nőknek. Amikor valamiért nehezített a termékenység. A résztvevők különböző élethelyzetekben vannak jelen a csoportban. Mindenkit az aktuális állapotában, élethelyzetében támogatunk közösen. Mindig abban, amiben éppen van.
Bővebben »

EGYÜTT A CSALÁDÉRT - Babaváró program pároknak

Mit tehet együtt leendő anya és leendő apa azért, hogy a baba felé vezető nehezített úton támogatni tudják egymást? Mi a fontos a nőnek, mi a fontos a férfinek és mi a fontos a párnak?
Bővebben »

Kineziológia-alapú stresszoldás és életvezetési tanácsadás

Amikor a testtől kérdezzük, hogy van a lélek ... Meghatározó élményeink, traumáink, önmagunkkal kapcsolatos érzelmeink, megéléseink szervezetünk szintjén is emléknyomokat hagynak. Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb, honlapunkon is sokat emlegetett nézet, hogy a testi problémák, betegségek mögött lelki tényezők is állhatnak.
Bővebben »

5+1 alkalmas feltáró és útkereső csomag egy varázslatos önismereti eszközzel, az OH-kártyával

Az OH-kártya egy felismeréseket indukáló asszociációs módszer. Képek és szavak összekapcsolásával, egyszerre dolgoztatva a jobb és a bal agyféltekét, lehetőséget nyújt, hogy az asszociációk során ráismerj a babavárással, családalapítással kapcsolatos elakadásaidra és megleld az utat a saját megoldásod felé.
Bővebben »

Csillagok, csillagok ... Asztrológia-alapú önismeret ... és az életünkben rejlő lehetőségek

“Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent." - szól a közismert mondás. Az asztrológia alapú önismereti konzultációkon nem jósolunk. A születési képletet vizsgálva egy hatékony, mély lelki beszélgetéshez kérdések fogalmazódnak meg. Lehetőségek és esetleges összefüggések rajzolódnak ki.
Bővebben »
1 2