Segítő beszélgetés egy sorstárssal, a CsillagKuckó alapítójával

Varga Katalin, a CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A meddőség lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, mára boldog anyuka. Képzésben lévő mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató sorstárs.
Bővebben »

Access Bars és Body kezelések; Testi és lelki megnyitás a baba érkezésére

A kezelés a tudatosságról szól, hogy ráláthassunk, mit „választottunk” eddig, ezt hogy tudjuk megváltoztatni, ha akarjuk és hogyan tudunk új lehetőségeket beengedni az életünkbe. Az Access technikáival könnyen, gyorsan maradandó változást érhetünk el az önkorlátozásaink lebontásában és a tudatosabb babavárásban is.
Bővebben »

Feltáró, önismereti konzultációk - találkozások saját magunkkal

Minden gyermekvállalás előtt álló emberben vannak kisebb-nagyobb félelmek a szülővé válással kapcsolatban. Az önismereti munka egy felszabadító, kalandos utazás saját magunkban. Közösen, együtt gondolkodva próbáljuk megtalálni, fellelni, mi az, ami számodra gondot jelenthet.
Bővebben »

Jóga a várandósságért program

Ebben a folyamatban a befogadó, megengedő Hold minőségünket erősítjük. Oldjuk a mindennapok és a babára várakozás feszültségét. Megtanulunk figyelni magunkra és arra, hogy mi a jó a testünknek-lelkünknek.
Bővebben »

Lépegetős Társasjáték Kör + Páratlan lehetőség pároknak

Ha a miértjeidet kutatod... Ha választ keresel a nehézségeiddel kapcsolatos belső kérdéseidre... Ha szeretnél könnyeden, játékos formában meghatározó és feloldást hozó felismeréseket szerezni... Ha érdekel a pszichológia, a sors és a szabad akarat témája... Ha szívesen vagy egy támogató, egymást erősítő társaságban...
Bővebben »

Mediáció - Ha akadozik a kommunikáció a párkapcsolatban ...

Ha elfogynak a szavak, ideje újfajta párbeszédet kezdeményezni. A mediációban lehetőség nyílik az indulatok semlegesítésére és a valódi szükségletek megfogalmazására. Emellett alkalmat biztosít a beragadt kommunikációs minták azonosítására, feloldására és verbális eszközöket nyújt az érzelmek megfogalmazásához, a stressz kezeléséhez.
Bővebben »
1 2