Csillagösvény ... Asztrológia-alapú önismeret ... és az életünkben rejlő lehetőségek

“Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent."  - szól a közismert mondás.

 

Az asztrológia egy olyan önismereti rendszer, amely e mondás mentén segít tovább gondolkodni és utakat nyitni a lélek felé. 

 

Az asztrológia alapú önismereti konzultációkon nem jósolunk. A születési képletet vizsgálva egy hatékony, mély lelki beszélgetéshez kérdések fogalmazódnak meg. Lehetőségek és esetleges összefüggések rajzolódnak ki.

A babavárás nehezítettségében,  a stresszel telt élethelyzetekben is felszabadító, erőt adó lehet ránézni az egyedi és megismételhetetlen sorsunkra, mint egy valahonnan valahová tartó rendszerre.

 

Milyen lelki értelemben vett  feladatok várnak ránk?
Milyengátló tényezők akadályozhatnak céljaink elérésében?
Honnan kaphatunk segítséget?
Hogyan változtathatunk?
Mi az életfeladatunk?

 

Az asztrológia rendszerének a segítségével többek között ezekre a kérdésekre érkezhetnek "válasz-ajánlatok", miközben rácsodálkozhatunk a saját életünk különleges meséjére.

 

Ha kíváncsi vagy egy különös utazásra a saját világodba, hogy ránézhess sorsodra ebből a nézőpontból is és összefüggéseket találhass a gyermekáldással kapcsolatban, hogy a "meddőség" fogalmától és érzésétől távolabb kerühess, szeretettel várjuk jelentkezésedet, illetve kérdéseidet e-mailben: info@csillagkucko.hu

 

Ezt az önismereti utat is szívből javasoljuk férfivendégeinknek is.

 Munkatársunk »