5+1 alkalmas feltáró és útkereső csomag egy varázslatos önismereti eszközzel, az OH-kártyával

 

 

Az OH-kártya egy felismeréseket indukáló asszociációs módszer. Képek és szavak összekapcsolásával, egyszerre dolgoztatva a jobb és a bal agyféltekét, lehetőséget nyújt, hogy az asszociációk során ráismerj a babavárással, családalapítással kapcsolatos elakadásaidra és megleld az utat a saját megoldásod felé.

 

 

 

 

 

 

Összesen 6 alkalommal találkozunk.

 5-öt fizetsz, a 6. alkalmat ajándékba kapod.

 

 

 

 

 

 

5 alkalmon át a módszer különböző gyakorlatainak a segítségével azokat a területeket járjuk körbe, amelyek a késlekedő gyermekáldás lelki hátterében gyakorta szerepet játszhatnak.

Az egymásra épülő foglalkozások egy általános élettérkép mentén haladva lehetőséget nyújtanak, hogy ráláss az életed fő területeire egy másik nézőpontból.

A találkozósorozat utolsó alkalmán, a "+1 konzultáció" keretében az összegzésé lesz a főszerep. Itt kötjük össze a különböző területek üzeneteit és mélyítjük el a megértést, a saját egyéni, belső rendszered szerint.

 

Természetesen minden sors és lelki háttér más és más. Nincs két egyforma történet. Az 5+1-es programunkban is, mint minden más technikánál, a megismerésnek és az egymásrahangolódásnak kiemelt szerep jut.

A kártyákkal való munkát minden találkozó alkalmával bevezeti egy - a kineziológia elméleti-érzelmi rendszerére épülő - stresszoldó beszélgetés, hogy a folyamatot az egyéni élethelyzetednek megfelelően alakítsuk.

 

Egy alkalom díja: 12.000 Ft, időtartama 1,5 óra. A 6. alkalom díjmentes.

 

Itt jelenkezhetsz az 5+1 -es útkereső csomagra: info@csillagkucko.hu vagy 30 / 9649 049

 

Várunk szeretettel egy izgalmas utazásra a lelked körül, hogy a sok felimerésen (- "OH!" -) keresztül megláthasd gyermekáldásotok lehetséges lelki nehézségeit és megtaláld a saját megoldásaidat az úthoz, legyen az a természetes vagy a mesterséges megoldás. Mindkettő esetén könnyebbséget, támogatást és segítséget kapsz.

Saját utadra rátekintve egészen testközelivé válhat a "minden mindennel összefügg" élménye és kirajzolódhat a személyes "megoldókulcs".

Az OH-kártya módszerét Moritz Egetmeyer humanisztikus pszichológus és barátja, Ely Raman festőművész dolgozta ki. A kártya szakmai segítőként való használata pszichológusoknak, kineziológusoknak, trénereknek, tanároknak, egyéb segítő szakembereknek külön OH-kártya instruktori képzés és kellő önismeret mellett ajánlott.

 Munkatársunk »