Partenereink

 

Babagenetika Egyesület - Ha végre megfogant a baba és továbbra is szorongások kísérik az utadat.
Ha túl vagy már veszteségeken és aggódsz, hogy mi lesz a várva várt és végre beteljesült várandósság alatt.
Ha objektív, hiteles információkra és alapos, lelkiismeretes orvosi vizsgálatokra és azt követő teljeskörű információközlésre vágysz.

Mi támogatunk tovább a lelki úton, a Babagenetika Egyesület munkatársai pedig kísérnek az orvosi úton, miközben emberileg is végig fogják a kezed, ha erre van igényled.

 

 

 

 

 

 

Harkány - Nőgyógyászati gyógykezelések
Ez az együttműködés 2018 májusában kezdődött, a Gyermekáldás Hetén tartott harkányi workshopunk kapcsán.
Mi a CsillagKuckóban jószívvel ajánljuk vendégeinknek a harkányi nőgyógyászati (meddőségi) kezeléseket.  A harkányi 2-3 hetes testi-lelki kényeztetés után pedig, hogy legyen (ismét) hol és kivel lehorgonyozni az érzelmi-lelki úton, szívesen fogadjuk és kísérjük tovább az onnan érkezőket.

 

 

 

 

 

 

Donorbaba.hu - Praktikus információk, ha úgy alakul a sorsotok a pároddal vagy akár egyedülnevelő anyaként, hogy sejtdonációt kell segítségül hívnod/hívnotok a gyermekáldáshoz, családalapításhoz. Lehet ez petesejt-, spermium- vagy embriódonáció is. Ezt az utat is nagyon fontos lelkileg megtámogatni, ebben továbbra is segítségedre vagyunk a CsillagKuckóban.

Senki nem úgy tervezi, hogy a donoros út lesz az övé. Mi is mindent megteszünk a CsillagKuckóban azért, hogy akár természetes úton, akár minél kevesebb orvosi beavatkozással sikerüljön a vágyott álmotok. Sok szép történetről és sikerről tudunk is beszámolni, sok olyanról, hogy a baba spontán beelőzte a lombikot; vagy, hogy a többedik sikertelen lombikkezelés után valami felszabadult a lélekben és a következő lombik sikerült.
Ám van, hogy az út a donoros megoldásig visz. Ez esetre van segítségünkre, segítségetekre Donorbaba Partnerünk.

A petesejtdonációs kapcsolódáshoz ITT egy szép történet-tapasztalás-érzés.