Varga Katalin

A CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A meddőség érzelmi hullámvasútját és három meddőségi centrumot megjárt nő, mára boldog anyuka, meddőségi mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató sorstárs vagyok.
Bővebben »

Antall Gabriella

Amikor a meddőségről, a késlekedő gyermekáldásról gondolkodom, akkor minden stresszével és szorongásával együtt az esetleges lehetőséget látom. OneBrain izomtesztelésen alapuló stresszoldással és transzperszonális életvezetési tanácsadással, feltáró-önismereti konzultációkkal tudok segíteni.
Bővebben »

Hatala Ágnes

Örömmel segítek a kezeléseim által a baba megérkezésében. Számomra minden gyermek egy csoda és ezekkel a kezelésekkel még az ő tudatosságukhoz is hozzájárulások lehetünk. Sokszor nagyon egyszerű dolgokra nem látunk rá, azért, mert nem tanították, nem mutatták meg és így nem tudjuk működtetni az életünkben.
Bővebben »

Hormay Nóra

„A legcsodálatosabb gyógyító terápia a szeretet.” Tudom, hogy életfeladatom része a gyermekekhez kapcsolódik, több szinten is. A gyermekeket azzal is tudom segíteni, hogy a leendő szülőket támogatom abban, hogy készen álljanak az érkezésükre.
Bővebben »