Páratlan lehetőség pároknak & Női Önismereti TársasKör

Ha a miértjeidet kutatod... Ha választ keresel a nehézségeiddel kapcsolatos belső kérdéseidre... Ha szeretnél könnyeden, játékos formában meghatározó és feloldást hozó felismeréseket szerezni... Ha érdekel a pszichológia, a sors és a szabad akarat témája... Ha szívesen vagy egy támogató, egymást erősítő társaságban...
Bővebben »

Access Bars és Body kezelések; Testi és lelki megnyitás a baba érkezésére

A kezelés a tudatosságról szól, hogy ráláthassunk, mit „választottunk” eddig, ezt hogy tudjuk megváltoztatni, ha akarjuk és hogyan tudunk új lehetőségeket beengedni az életünkbe. Az Access technikáival könnyen, gyorsan maradandó változást érhetünk el az önkorlátozásaink lebontásában és a tudatosabb babavárásban is.
Bővebben »

Szivárvány-terápia - pihentető és blokkoldó energiakezelés

A Szivárvány-terápia egy magas rezgésű, finomenergetikai gyógymód. Nem a fizikai testtel dolgozik, hanem a nagyon érzékeny energiatesttel, az aurával, mely testünket láthatatlanul ugyan, de körülveszi. A kezelés belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb-nagyobb csodákat az életünkben.
Bővebben »

LILA FONAL - Női lét a változókorban

Vajon hogy kerül egy változókorral, menopauzával foglalkozó program egy alternatív termékenységi központ oldalára? Oda, ahol eddig csak a várva várt, ám késlekedő babákkal, a termékenységi zavarokkal, az akadályoztatott gyermekáldással, a "meddőség" érzelmi hullámvasútjával, lelki hátterével foglalkoztunk ... A nehezített fogantatás lelki hátterében is és a menopauza idején is szerepet játszhat az életciklusváltás stressze. Mindig felmerül a kérdés: milyen érzelmek, tapasztalatok kapcsolódnak a korábbi ciklusváltásokhoz.
Bővebben »

SKYPE-konzultációk vidéken és külföldön élő magyaroknak

Elindultunk. Az ehhez tartozó oldal is jön hamarosan. Addig is kérünk benneteket, kötelezettségmentesen vegyétek fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@csillagkucko.hu . Itt pontosítunk további információkat. Köszönjük.
Bővebben »
1 2