Szivárvány-terápia - pihentető és blokkoldó energiakezelés

 

 

A Szivárvány-terápia egy magas rezgésű finomenergetikai gyógymód. Nem a fizikai testtel dolgozik, hanem a nagyon finom energiatesttel, az aurával, mely testünket láthatatlanul ugyan, de körülveszi. A kezelés belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb-nagyobb csodákat az életünkben. Akik már kipróbálták, azt mondják, olyan, mint amikor egy anya kényezteti cirógatásával gyermekét.

 

 

 

 

A kezelés megtisztítja az aurát azoktól a negatív érzelmi lerakódásoktól, stressztől, traumáktól, melyek felhalmozódnak és később a fizikai testben okozhatnak tüneteket, tényleges betegséget. Időben eltávolítja az alacsony rezgésű negatív energiákat, melyet a testünk különböző helyekre elraktároz, s energetikai blokkokat képez. 

A terápia közben gyakorlatilag pozitív rezgések épülnek be a kialakult energiablokkok helyére. Ez beindítja a test öngyógyító folyamatait. 

A szivárvány-energia a kezelés után még 5-6 napig tisztítja és tölti az aurát. Egy nagyon kellemes egyensúly állapotot hoz létre, mely közérzetjavulást és esetleges betegség tüneteinek enyhülését eredményezheti. A vendégnek nincs más dolga, mint feküdni a masszázságyon, kikapcsolni a külvilágot és átengedni magát a kezelésnek.

 

 

Hogyan segíthet a termékenységi programban a Szivárvány-terápia?

Az alapkezelés energetikai tisztítása csökkenti a stressz-szintet, ami sok esetben forrása a meddőségnek. A kezelés tapasztalatok szerint felér többórányi alvással, ami a mai túlhajszolt világban csak hasznunkra válhat.  A kezelések után a vendég mindig kipihenten, vidáman, kicsit elvarázsoltan ébred, feltöltve energiával. Ideális lehet például egy lombik-program esetén a beültetés előtt, hogy a pár higgadt, energetikailag tiszta és szeretettel teli állapotban tudjon részt venni az orvosi beavatkozáson.

 

Tudjuk, hogy a problémáknak sokszor lelki eredete van, ezért szükséges, hogy elkezdjünk foglalkozni önismereti kérdésekkel. A kezelés segít felhozni a mélyen elraktározott problémáinkat, hozzásegít olyan felismerésekhez, amiket eddig nem akartunk vagy nem mertünk meglátni.
Vannak, akik nem szívesen beszélnek ezekről a dolgokról másokkal. A Szivárvány-terápia segít abban, hogy mindezt akár szavak nélkül is tegyük. Ha valaki mégis szívesen megosztja problémáit verbálisan akár érkezéskor, akár a kezelés után, arra is van lehetőség és tér.


Van, hogy a kezelés alatt, van, hogy utána érkeznek szembesülések, felismerések – érdemes nyitottnak lenni rájuk. És ha már meglátjuk, hogy mi a probléma forrása, azzal szembe is tudunk nézni és megpróbálhatjuk feloldani és elengedni. Segít tehát az önismereti úton és mindezt a problémáink tudati szintre emelésével.

A tudathangolás segítségével finoman áthangolhatjuk tudatunkban azokat a negatív programokat, amiket magunkba sulykolunk, mint például „nekem úgysem fog sikerülni”. Segít a gondolatainkat pozitív irányba terelni és ezzel a célunkat elérni.

 
 

 

 Munkatársunk »