Jóga a várandósságért program - Nulladik trimeszter csoport

2015 tavaszán egy nagyon kedves hölgy kereste meg a CsillagKuckót. Ekkor már kétgyermekes anyuka volt. Azt tervezte, hogy olyan nőkön segít tudásával, tapasztalatával, akik már régebb óta várnak kisbabájuk megfoganására. Ő maga is majdnem lombikközpontba fordult segítségért, amikor már 2 éve vártak férjével a gyermekáldásra. Aztán egyszercsak spontán megfogant a kisfiuk. Majd nemsokára második gyermekük, kislányuk is megszületett.
2015 őszén
indítottuk az első Jóga a várandósságért - Nulladik trimeszter csoportunkat, ami azonnal nagy sikernek örvendett: két várandósságnak a csoportfolyamat alatt örülhettünk, kettőnek pedig közvetlen utána. Babák - spontán is, orvosi segítséggel is. Kinek mire volt szüksége fizikailag. A fél csoport anyuka lett. Lelkileg, érzelmileg és önismereti útján pedig mindenki erősödött, gazdagodott.

A program "anyja", kezdeményezője azóta már külföldön él családjával, harmadik gyermeküket várják 2018 nyarára. 

A program pedig ment is, maradt is: a hölgy külföldön is folytatja küldetését, mi pedig a CsillagKuckóban megyünk tovább az úton, hálával és köszönettel, valamint mindig pici módosítással, frissítéssel és alkalmazkodással az aktuálishoz.
2017 évvégére jutottunk el oda, hogy egy komolyabb változásnak nézünk elébe.
 

 


2018 első negyedévében megújult programmal várunk szeretettel.

Addig is itt tudsz érdeklődni, jelentkezni:

info@csillagkucko.hu


 

 

 


 Kinek / mikor ajánlott a Jóga a várandósságért program?


• Funkcionális meddőség esetén, ha nincs orvosi oka, mégis késik a gyermekáldás.
• Hormonális problémák, kiegyensúlyozatlan ciklus, szervi elváltozás, azaz organikus meddőség esetén.

A női szervek betegségei - endometriózis, mióma, policisztás ovárium (PCO) - pszichoszomatikus tünetek;

a stressz oldásával, célzott mozgással, fókuszálással, légzés-technikákkal enyhíthetők, vagy akár megszüntethetők - erre orvosi bizonyítékok vannak.

• Mesterséges megtermékenyítés résztvevőinek (figyelembe vesszük, hogy hol tartasz az inszeminációkkal, illetve a lombikkezelésben, lombikprogramban)

• Tehát, várjuk azokat a hölgyeket, akik párjukkal már régebb óta vágynak a gyeremkáldásra, de egyelőre még akadályokba ütköznek - akár a természetes úton, akár már a mesterséges segítségeket igénybe véve.

 


A háromórás komplex foglalkozásokon a könnyed fizikai gyakorlatok, a kismedencei, női reproduktív szervek átmozgatása, a légzésgyakorlatok és relaxációk mellett fontos szerepet kap a női beszélgetős kör: a saját érzelmek, élmények megosztása, az együtt sírás-nevetés és a többi résztvevő történetének tudatos befogadása, az igazi sorstársiság.
Ez egy olyan tanulási folyamat, ami segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, az autentikus érzéseidhez, ami a csoporton kívül is segíti a kapcsolataid elmélyülését.