A Csillagkuckó és küldetése


>> Ott is születhessenek babák, ahol eddig csak vágytak rájuk. <<


A CsillagKuckót azért hoztuk létre, hogy természetes, egyúttal mélyreható módszereket kínáljunk azoknak a pároknak, akiknek egyelőre sikertelen a fogantatás, vagy a magzat megtartása.

 

Fontos számunkra, hogy hozzásegíthessük őket a várva várt baba érkezéséhez, valamint fontos szempont az is, hogy a gyermek ne kapjon nagy terheket a szüleitől.

 

 

Érdemesebb előbb kipakolni a hátizsákot – vagy legalább könnyíteni rajta , hogy megkíméljük gyermekünket a túlzott teherviseléstől. 


Nagyon sok esetben a szervezetünk jobban tudja nálunk (legalábbis az agyunknál), hogy miért nem áll még készen a baba megfoganására, kihordására. Ezek az információk a tudattalanunkban bújnak meg, onnan érdemes ezeket „előcsalogatni”. Mert amint felhozzuk, felismerjük ezeket, tudunk velük mit kezdeni, tudunk velük „dolgozni”.

Hányszor hallottuk már, hogy egy párnál a "baba-projekt" zátonyra futott, többéves próbálkozás után feladták ... És ha volt hozzájuk olyan kegyes a sors, hogy nem ment még tönkre ebbe a kapcsolatuk, hanem együtt maradtak és szívből elengedték a görcsös ragaszkodást, lemondtak már a gyermekvállalásról, kis időn belül beköszöntött a gyermekáldás.


Blokkok oldódtak, a szívből jövő megértés és elengedés eredményeként. De ezt nem lehet agyból, terv alapján, parancsra elérni. Hiába mondják, hogy „engedd el, ne görcsölj, meglásd, akkor összejön” – ez vagy jön belülről, vagy nem.

Ha nem jön, akkor szeretnénk mi, a CsillagKuckó csapata segíteni. Vannak alternatív módszerek, amik a tudattalanban megbúvó félelmeket, ellenállásokat és azok okát oldhatják.

Mindenkinek megvan a maga története. Mindannyian különbözőek, és épp ezért egyediek vagyunk. Nem lehet egyik esetet sem összehasonlítani a másikkal. Éppen ezért nem is foglalkozunk honlapunkon általános kérdésekkel, nálunk nem találhatók GYIK-menüpontok.

Tiszteletben tartjuk és bizalommal kezeljük mindenki egyediségét, élettörténetét.

 

 

Vendégeinket abban támogatjuk, amiben éppen vannak. Van,

- akit csak a természetes teherbeesés „érdekel”,

- akinek még sosem sikerült teherbe esni,

- aki többször elvesztette magzatát,

- aki másodlagos meddő (tehát, a kistestvér nem jön),

- aki mindenféle komoly betegséget produkál „védekezésképpen”,

- akinek szervi hiányosságok miatt már csak a lombik-kezelés segíthet,

- ahol a férfi „blokkol” valami miatt.

 

És még sorolhatnánk ... ahány vendég, annyi sors.

 

Nem mindegy, milyen lelki és fizikai állapotban állunk a gyermekáldás rajtvonalához.


Szakértőink kellő gondossággal kezelik a rájuk bízott bizalmas információkat.

 
Izgalmas, kemény, néhol fájdalmas út, hatalmas felismerésekkel!
Erre az útra invitáljuk, kedves Látogatónk, amely során abban támogatjuk Önt, hogy megtalálja és bejárhassa saját ösvényét, rábukkanhasson lehetőségeire!


Ismerkedjen módszereinkkel, olvasson szakértőinkről, várjuk szeretettel!