Varga Katalin

Sorstársi segítő beszélgetésre hívlak szeretettel.

Várlak a Vörös Fonal csoportban is.

 

 

A CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A nehezített babavárás lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, lombikkezelésben résztvett, mára boldog anyuka. Képzésben lévő mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató sors-társ.

 

Nem arról szeretnék beszámolni, hogy hogy figyeltem a lombik mellett a lelki háttérre, hanem, hogy hogy nem. És ennek mi lett az ára. Pont ezért gondolom, hogy nagyon fontos a nehéz, fájdalmas fizikai folyamatokat lelki segítséggel kísérni. 

 

Velem "csak" beszélgetni tudsz. Meghallgatlak, figyelek rád, néha kérdezek. Összerakunk valamit együtt. Az eddigi beszélgetős tapasztalataim alapján sok közös szálat találunk.

Nem adok "jótanácsokat", nem sürgetlek, nem írok elő semmit, nem beszéllek le semmiről és rá sem semmire. Nem mondom, hogy "ne görcsölj rá" és "engedd el" - vagy, legalábbis nem "úgy" mondom.

 

 

 

Két komoly szó- és érzet-ellenségünk van: stressz és félelem. Ezek oldása már elkezdődhet egy ilyen első beszélgetéssel, de komolyabban, mélyebben munkatársaim is tudnak ebben támogatni. Ki-ki a maga által felajánlott technikájával, én pedig a segítő beszélgetésekkel.

Ha egyáltalán nem tudod, merre indulj el a CsillagKuckóban választható módszerek között, együtt megkeressük a neked legmegfelelőbbet.

A megoldást te fogod megtalálni, mi "csak" hozzásegítünk.
 

Bővebben itt olvashatsz rólam.

  

Itt találhatók média-megjelenéseink.

  

Várlak szeretettel és köszönöm a bizalmad.

 

Varga Katalin
vargakatalin.hu

 

 

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!