Hatala Ágnes


Access Consciousness - Hozzáférés a tudatossághoz - Acces Bars és Access Body kezelések
Számomra a fő cél, hogy előhozzuk az önkorlátozások alól a valódi tudásunkat önmagunkban. Ha ’én’ jól vagyok, örömteli vagyok, harmóniában vagyok, akkor minden életterület és kapcsolat hozzárendeződik.

 

Már gyerekkorom óta érdekel minden, ami pszichológiával, ezotériával, gyógynövényekkel, természetgyógyászattal kapcsolatos terület. Tanulmányaim az Agykontrollal kezdődtek 18 éves koromban, így már 20 éve foglalkozom az önfejlesztés – önmegvalósítás és a gyógyulás területeivel.

 

A diplomámat agrármérnökként, kereskedelem szakon végeztem, és 12 évig vezetőként dolgoztam főleg kereskedelmi területeken. A munkáim során mindig emberekkel foglalkoztam, csapatot irányítottam, ahol szintén nagyon fontos volt az együttműködés.


Korábban kineziológiával segítettem, kezeltem.

 

A fantasztikus Access Counsciesness kezelések 2013 őszén találtak meg. Nagyon szeretem, mert hatékony technika, amivel gyors és maradandó változásokat érhetünk el.
Az a tapasztalatom, ha elköteleződünk az életünk mellett, akkor egy gyors és dinamikus változást ad hozzá, hogy végre ráláthassunk arra, hogy mi a tudásodunk és milyen képességeink, potenciálunk van, és hogyan teremthetünk meg mindent, amit szeretnénk az életünkbe.

 

Örömmel segítek a kezeléseim által a baba megérkezésében. Számomra minden gyermek egy csoda és ezekkel a kezelésekkel még az ő tudatosságukhoz is hozzájárulások lehetünk. Sokszor nagyon egyszerű dolgokra nem látunk rá, azért, mert nem tanították, nem mutatták meg és így nem tudjuk működtetni az életünkben. Megnézzük, hol „nem választjuk” egyelőre az anyaságot, mivel akadályozzuk álmainkat. Mi kellene ahhoz, hogy lelkünk és testünk is kész legyen rá? Tisztítjuk a testbe zárt traumákat is ezzel kapcsolatban. A tapasztalatom az, hogy ha a nőiességünk rendben van magunkban, akkor a baba is meg fog érkezni hozzánk.


Még nincs gyermekem, de nagyon szeretnék majd én is anya lenni. Nagyon kíváncsi vagyok, ki az a csodás kis lény, aki hozzám szeretne leszületni. Nagyon sok önmunkám volt magammal is, hogy a mintákat, önkorlátozásokat letegyem, és ez már ne gátolja majd az én gyermekem fejlődését.

 
 

Képzéseim:


• Access Bars és Body kezelések és tanfolyamok 2014-2015 folyamatos képzés
• Kineziológia (6 szint), 2009-2010
• Aura-Soma (2 szint) – színterápia és életútelemzés 2011
• Pránanadi energia gyógyászat (4 szint +csonti), 2003-2005
• Természetgyógyászat és anatómia vizsga 2011-2012
• Parapszichológia Akadémia 2008-2011
• Feng shui - a test-lélek-szellem harmóniája 2009
• Mátrix és kvantum gyógyítás 2012-2013
• Agykontroll 2005