Szivárvány-terápia - Elengedés finomenergiákkal

 

 

A Szivárvány-terápia egy magas rezgésű finomenergetikai gyógymód. Nem a fizikai testtel dolgozik, hanem a nagyon finom energiatesttel, az aurával, mely testünket láthatatlanul ugyan, de körülveszi. A kezelés belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb-nagyobb csodákat az életünkben. Akik már kipróbálták, azt mondják, olyan, mint amikor egy anya kényezteti cirógatásával gyermekét.

 

 

 

 

A kezelés megtisztítja az aurát azoktól a negatív érzelmi lerakódásoktól, stressztől, traumáktól, melyek felhalmozódnak és később a fizikai testben okozhatnak tüneteket, tényleges betegséget. Időben eltávolítja az alacsony rezgésű negatív energiákat, melyet a testünk különböző helyekre elraktároz, s energetikai blokkokat képez. Fontos tudni, hogy a kezelés így megelőzésre is kiválóan alkalmas, mert a blokkokat még az aurából el tudja távolítani, mielőtt azok a fizikai testet elérnék.

A szivárvány-kezelés alatt a terapeuta megtisztítja az aurát és a csakrákat és feltölti a szeretet, öröm és a boldogság rezgésével. Ez beindítja a test öngyógyító folyamatait.  A terápia közben gyakorlatilag pozitív rezgések épülnek be a kialakult energiablokkok helyére. A terápia egy meglehetősen finom technika, nevezhetnénk akár érintésterápiának vagy lélekmasszázsnak is.

A szivárvány-energia a kezelés után még 5-6 napig tisztítja és tölti az aurát. Egy nagyon kellemes egyensúly állapotot hoz létre, mely közérzetjavulást és esetleges betegség tüneteinek enyhülését eredményezheti. A vendégnek nincs más dolga, mint feküdni a masszázságyon, kikapcsolni a külvilágot és átengedni magát a kezelésnek.

 

A kezelés több részből állhat:

  • Az energetikai központok megnyitásával egybekötött alapkezelés
  • A tollazós kezelés, mely a múltbeli (akár karmikus) blokkokat is tisztítja (a kezelést részben strucctollakkal végezzük, mert azok finom rezgése tudja felhozni a nagyon mélyen tárolt negatív energiákat)
  • Az alapkezeléssel egybekötött tudathangolás pedig segít a rossz berögződéseket tudati szinten átprogramozni
  • Lélekrészek összekötésén keresztüli gyógyítás és egyben tudathangolás
  • A beszélgetős terápia során a tudattalanban keressük meg a válaszokat a problémákra és oldjuk fel még ott helyben a kezelés végén

 

Hogyan segíthet a termékenységi programban a Szivárvány-terápia?

Az alapkezelés energetikai tisztítása csökkenti a stressz-szintet, ami sok esetben forrása a meddőségnek. A kezelés tapasztalatok szerint felér többórányi alvással, ami a mai túlhajszolt világban csak hasznunkra válhat.  A kezelések után a vendég mindig kipihenten, vidáman, kicsit elvarázsoltan ébred, feltöltve boldogság- és szeretet-energiával. Ideális lehet például egy lombik-program esetén a beültetés előtt, hogy a pár higgadt, energetikailag tiszta és szeretettel teli állapotban tudjon részt venni.

Tudjuk, hogy a problémáknak sokszor lelki eredete van, ezért szükséges, hogy elkezdjünk foglalkozni önismereti kérdésekkel. Vannak, akik nem szívesen beszélnek ezekről a dolgokról másokkal. A Szivárvány-terápia segít abban, hogy mindezt szavak nélkül tegyük. A kezelés segít felhozni a mélyen elraktározott problémáinkat, hozzásegít olyan felismerésekhez, amiket eddig nem akartunk vagy nem mertünk meglátni.

Van, hogy a kezelés alatt, van, hogy utána érkeznek szembesülések, felismerések – érdemes nyitottnak lenni rájuk. És ha már meglátjuk, hogy mi a probléma forrása, azzal szembe is tudunk nézni és megpróbálhatjuk feloldani és elengedni. Segít tehát az önismereti úton és mindezt a problémáink tudati szintre emelésével.

A tudathangolás segítségével finoman áthangolhatjuk tudatunkban azokat a negatív programokat, amiket magunkba sulykolunk, „nekem úgysem fog sikerülni” stb. Segít a gondolatainkat pozitív irányba terelni és ezzel a célunkat elérni.

 


„A Szivárvány felébreszti benned, hogy ki vagy valójában.
Általa megtalálod igazi Önmagad.”

 

 

 Munkatársunk »