Önismereti és segítő konzultációk - találkozások saját magaddal

  


"Azért indulok el mindig egy nagy útra, hogy bennem is elinduljon valami."
(Cholnoky Jenő)

 

 

Az önismereti munka egy felszabadító, kalandos utazás saját magunkban. Feltáró módszerünkkel, közösen, együtt gondolkodva igyekszünk megtalálni, fellelni, mi az, ami számodra gondot jelenthet.

 

Minden gyermekvállalás előtt álló emberben vannak kisebb-nagyobb félelmek a szülővé válással kapcsolatban. Egyénfüggő, hogy mindez kinek, hogyan okoz feladatot vagy kinél marad örökre észrevétlen, hiszen legtöbbször nem is tudunk róla, hogy milyen családi minták, korai élmények, gondolati berögzülések, hitrendszerek határozzák meg a sorsunkat.

 

A kifejezetten az adott helyzetre fókuszált, tematikus beszélgetések megismerni, megérteni, feloldani segítenek az esetlegesen tudatos vágyaink ellen dolgozó belső, tudattalan tartalmakat.

 

 

 

 

A közös gondolkodás, az új nézőpontok felfedezése mindemellett növeli az önbizalmat, erősíti a kompetencia érzését. Oldja a nehéz élethelyzet révén kialakuló magányérzetet, támogatást nyújt, 

lehetőséget teremt elengedni az önmagunkkal szemben támasztott túlzott elvárások görcsét.

 

A találkozók során gondolatébresztő tesztek, álomelemzés, rajzos és asszociációs technikák segítenek közelebb jutni ahhoz a tudáshoz, ami valójában bennünk lakik.

 


"Bízzál magadban, többet tudsz, mint hinnéd."
(Benjamin McLane Spock)Munkatársunk »