EGYÜTT A CSALÁDÉRT - Babaváró program pároknak

Mit tehet együtt leendő anya és leendő apa azért, hogy a baba felé vezető nehezített úton támogatni tudják egymást? Mi a fontos a nőnek, mi a fontos a férfinek és mi a fontos a párnak?

 

 

 

 

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy NYÍLT NAP ...

 

... melyre párokat hívtunk. Párok jöttek, de mindenki tudta, hogy ezúttal a férfiakra fókuszálunk. Tettük ezt azért, mert olyan sokféle női csoport létezik már. Megnéztük, milyen segítséget tudunk nyújtani a férfiaknak a családdá válás rögösebb útján.

 

A nyílt nap nagyon jól sikerült, egy egyszeri közös 4 órában együtt jártunk meg mélységeket-magasságokat. Majd, a visszajelzések alapján az az igény formálódott meg, hogy a férfiak szívesen veszik, ha párjuk is ott van. Nem is biztos, hogy egyedül részt vennének ilyen programon. Igazi öröm volt látni a közös munkát, az összefogást, nemcsak a pár tagjai, hanem a kvázi ismeretlen párok között is. Sorstársak voltak ők, mindannyian.

 

Így most - a 2017 tavasza óta működö 'Vörös Fonal ~ A babád útja hozzád' elnevezésű női sorstársi program mellett - elindítjuk az 'EGYÜTT A CSALÁDÉRT - Babaváró program pároknak' elnevezésű csoportunkat is.

 

Terveink szerint, hasonlóan a női csoporthoz, kéthetente egyszer, egy háromórás összejövetelre, közös munkára számítunk, összesen hat alkalommal.

Kérjük a kedves érdeklődőket, e-mailben küldjék kérdéseiket, jelezzék részvételi szándékukat, itt: info@csillagkucko.hu 

 

A csoportprogramot kísérik:• Varga Katalin, lombikos anyuka, mentálhigiénés segítő szakember, a CsillagKuckó alapítója

Katka 40 múlt, amikor az első lombikkezelés sikert hozott, s bár várandóssága testileg-lelkileg is nehéz volt, most egy eleven leánygyermek boldog anyukája. Katka szívesen mesél történetéből, és arról is, ő hogy élte meg ezt az élethelyzetet párjával, gyermeke apukájával.

 

 

 

 

 

 

 


• Gasztonyi Ádám, lombikapu, mentálhigiénés segítő szakember, pszichodráma asszisztens

Ádám 6 év küzdelem, 3 elveszített spontán várandósság, valamint 6 sikertelen lombikbébiprogram után, mára, a 10. sikeres próbálkozás eredményeképpen, végre kezében tarthatja várva várt gyermekét. A lombikapu is szívesen mesél saját tapasztalatairól és bátran kérdezhettek tőle.


 

 

 

Várjuk szeretettel a párokat,
Katka és Ádám