Access Bars és Body kezelések; Testi és lelki megnyitás a baba érkezéséreAz 1990-es években Gary Douglas fejlesztette ki ezeket a technikákat. Mindkettő a tudatosságról szól (Access consciousness), hogy ráláthassunk, mit „választottunk” eddig, ezt hogy tudjuk megváltoztatni, ha akarjuk és hogyan tudunk új lehetőségeket beengedni az életünkbe. Az Access technikáival könnyen, gyorsan maradandó változást érhetünk el az önkorlátozásaink lebontásában és a tudatosabb babavárásban is. 

A kezelések kihoznak a poláris világ ítélkezéseiből és bírálataiból – ahogy megítéljük és „rosszá tesszük” magunkat, az életünket és a testünket, ahogy ezt „megengedtük” másoknak, hogy megtegyék velünk.

 

 

 

 

 

Ez létrehozott egy identitást, ami bezár egy valóságba, amiben a korlátozottságunkat érezzük (nem jön össze a baba, nem működök a pénzteremtés, nem működik a kapcsolat és a szexualitás stb). Ha megengedjük a változást, akkor ezekkel a technikákkal lebontjuk az önkorlátozó nézőpontjainkat, hogy új lehetőségeknek tudjunk teret adni a testünkben és az életünk minden területén.


Access Bars kezelések az életterületeink változásához és az életünk teremtéséhez járulnak hozzá.
Mik a bárok?
32 olyan, egy-egy életterületnek megfelelő pont a fejünkön, melyek gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintjük, erőfeszítés nélkül el tudjuk engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk az elfogadásra, befogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a korlátozó gondolatokat, érzelmeket, nézőpontokat, hiedelmeket, amiket életünk során eltároltunk. Ráláthatunk, hol „döntöttük el”, hogy nem választunk valamit, lemondunk róla. Ezeket fogjuk kitisztítani, valamint új lehetőségeket teremtünk a nőiesség és az anyaság megéléséhez. Minden Bars-kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintjük. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, és bármely területről képes feloldani a blokkokat, amiket „felvállaltunk”.
Az Access Bars kezelés során ki tudjuk tisztítani azokat a nézőpontokat, gondolatokat, érzelmeket, amikkel tudta alatt korlátozzuk, hogy megfoganjon a baba. Vannak olyan Bars-pontok, amik érintésével a babavárást segítjük elő; a születést, a kapcsolatot a babával és egy új életformára való felkészülést. Megnézzük; hol választottuk a meddőséget, a terméketlenséget. Valóban felkészültünk-e a babavárásra? Tisztítjuk a témán lévő stressz- és türelmetlenség-energiákat sejtszinten. A kezelésekkel a tudatalattival dolgozunk, amik még előlünk is rejtve vannak. Ezek lehetnek családi és generációs minták is mélyen bezárva a testbe.

A Bars-kezelésnél a fejen lévő 32 pontot érintjük, amíg a kedves vendég akár olyan mélyre is mehet a tisztulás közben, hogy elalszik. Beszélgethetünk is közben, hogy a feljövő traumákra tisztítsunk. Vannak a kezeléshez szóbeli tisztítások is.


Access Body kezelések.
Több mint 50 testkezelés-energia közül fogjuk kiválasztani, mit kér a test és mi lesz neki a hozzájárulás ahhoz, hogy befogadhassa a babát. Itt a szülői és generációs leutánzásokat (mimikri), az ok-okozati korlátozásokat és más diszharmonikus mintákat oldunk a testből. Például, mennyi mintát másoltunk és vettünk be a szüleinktől és a baráti körből, hogy milyen anyának lenni? Hány tudat alatti „fogadalmunk” van, ami korlátozza, hogy a baba leszülessen hozzánk?
A testünk egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad nekünk a minket körülvevő világ energiájáról. Mi lenne, ha tudatosan figyelnénk ezekre az érzékelésekre? A test energetikai blokkjait, traumáit tisztítjuk általuk, amiket lemásoltunk a családból vagy megéltünk.

A kezelések masszázságyon történnek, hiszen mind a Bars- mind a Body-kezeléseket a testen végezzük.

A Body-kezeléseknél a test különböző pontjain lévő beragadásokat, korlátozó intenzitásokat oldjuk fel és érzékeljük, hogy mit üzen a test.

 

 

Az Access Bars és Body kezelések közben végig kérdésekben vagyunk, ezzel nyitottan állunk az aktuális életfeladatunk, terveink, álmaink előtt.
Kérdésben élni az egyik legfontosabb eszköze az Accessnek.
Itt az egyik nagyon fontos dolog, hogy a kérdéssel felhozzuk a blokkok, traumák mögötti energiákat, és szétrobbantsuk azt.
A másik fontos dolog, hogy ha kérdésekben élünk és teremtünk, sokkal több lehetőség jön az életünkbe, mint amit akár problémamegoldással kitalálhatunk magunknak.
Milyen lenne, ha folyamatos választásokkal nem az eddigit akarnánk jobbá tenni, hanem új választások meghozatalával új lehetőségeket engednénk az életünkbe?

Kérdésekkel tisztítunk és kérdésekkel teremtünk. A kérdések teret adnak sokkal több lehetőségnek, mint amit valaha is elképzeltünk és gondoltunk. Általuk és velük könnyebb elengedni és kilépni a régi energiákból.

 

 

Az angol kifejezések magyar megfelelői:
access – elér(és), hozzáfér(és)
consciousness – tudatosság
bar – sáv, szelet (pont)
body - test

 

Access Consciousness – Hozzáférés a tudatossághoz

(Testi és lelki megnyitás a baba érkezésére a fej és test bizonyos pontjai érintésével)

Munkatársunk »