A nőiség 12 színe

 


A nőiség 12 színe -  interaktív előadás-sorozat

Előadás és beszélgetés havonta, melynek során nyitott, közvetlen, könnyedebb légkörben
kapcsolódhatsz hozzánk, megismerhetsz bennünket.A nőiség 12 színe sorozatban a havi rendszerességű összejöveteleinkben apropónk mindig az aktuális hónap üzenete, csillagjegye, lelki kérdésfeltevései - miközben a természet, az időjárás ciklusaira is hangolódunk. Az adott hónaphoz tartozó csillagjegy sajátosságairól beszélgetve közelebb kerülünk a természet körforgásához, hiszen a 12 csillagjegyhez kapcsolódó lelki karakterek a 12 hónap időjárási, természeti jelenségeit is tükrözik.

A program során hónapról hónapra megismerhetjük az adott hónap karakterét, energiáját a természet, a személyiségjegyek  és a színek kombinációjában, miközben átíveltünk a női léteken: a kislánykortól indulva, a serdülő-leánykoron át, a felnőtt nőből az anyaságba vagy annak épp a nehezítettségébe érve és onnan a menopauzába jutva.

Így ezt a programot nem csak a nehezített gyermekáldás ("meddőség") esetén, hanem mindannyiunknak mindenkorra jószívvel ajánljuk. Azért is, mert mindannyiunkban ott van mind a 12 jegy karaktere, energiája. Szeretettel várunk minden nyitott, kíváncsi, érdeklődő és tanulnivágyó nőtársunkat.

Az előadások nem egymásra épülnek,  önállóan is érthetőek,  élvezhetőek.

A bevezetőt Varga Katalin, a szakmai előadást Antall Gabriella tartja - a beszélgetés közös és interaktív :)


Antall Gabriella, a program vezetője:
"Én az asztológiai ismereteimmel nem jósolok. Elsősorban kérdés-ötleteket merítek belőle. Lehetőségeket, összefüggéseket vetek fel. Ajánlom, mint egy másik nézőpontot, egy újabb útját az önismeretnek és a saját mesénkre való rácsodálkozásnak.
Mint minden személyiségtípus elméletben, ebben a rendszerben sem léteznek csak ilyen vagy csak olyan karakterek. Mindnyájunkban több-kevesebb arányban minden csillagjegy szerepet játszik. Végtelen számú a variációs lehetőség, ettől lesz megismételhetetlen, egyszeri csoda minden ember az asztrológia rendszerében is.
Így, amikor egy-egy csillagjegy tulajdonságairól beszélgetünk, valójában egy-egy mesét szövünk. Egy olyan mesét, amelyben a nehézségeken, feladatokon, kérdéseken és próbatételeken át visz az út a lelki érettség és harmónia felé."

 


 

Itt pedig a mese egyben, amit hónapról hónapra bejárunk és kibontunk:

 

CSILLAGJEGYEK – ÉVKÖR

A csillagjegyek,  a hónapok egymásutánisága akár egy egymásra épülő lelki folyamatként is felfogható, olyan fejlődésként,  amit az egyén a születésétől indulva a hittel telt, érző felnőtt lelkisége kialakulásáig járhat be.

A Kos (vörös) jegyében indítunk március harmadik harmadában. Megszületünk, energiával telten “meglökjük, a kecskét”, hogy a Bika (zöld) havában megérkezhessünk, bekerítsük a házunkat, gyökeret eresszünk és kimondjuk, az „enyém”. Az Ikrek (sárga) havában pedig már körül is nézünk, hogy hol vagyunk, információt gyűjtünk, tanulunk és elkezdünk kommunikálni, hogy aztán megérkezhessen a Rák (ezüst) energia, ami ezt az egészet feltölti érzelemmel. Gondoskodik vagy éppen alanya a gondoskodásnak. Amikor a gondoskodás során megerősödtünk, mint egy jó anya ölében, akkor érzelmileg már elég érettek leszünk, hogy az Oroszlán (arany), mint egy jó apa, átemeljen a küszöbön, megmutasson a világnak, hogy büszkén mondhassam, hogy “én VAGYOK".

És ha már VAGYOK, akkor rendet tehetek, válogathatok az engem ért hatások között, rendezhetem önmagamban az anyai és apai, akár különböző energiákat. Már vannak információim, tanultam is, meg akarom érteni, hogy mi és miért történik. Ezt a minőséget a Szűz (homokszín) fogja meghozni a számomra, illetve a nagy rendrakásban előkészíti, hogy az évkör második felében Az én világából átlépjünk a már magunk által alakított kapcsolatok, a külvilág szintjére.

És meg is érkezik a Mérleg (rózsaszín), aki a társ - a társiság, maga a párkapcsolat szimbóluma. Miután kapcsolódtunk, akár a kapcsolati kérdésfeltevéseink által is meg kell küzdenünk a veszteségeinkkel, szembe kell nézzünk a halállal vagy saját ösztöneinkkel is, szenvedéllyel, szexualitással. Ebbe a mélységbe a Skorpió (fekete, egy csipet vérvörössel) visz bele minket, ő tanít meg használni ezeket az energiákat, illetve talpra állni a saját kishalálaink után. A Skorpió feltámaszt, hogy aztán a Nyilas (bíbor) kivezessen, optimizmust és hitet adva.  Keres célt, távlatot nyit, tanulni hív.

A cél felé vezető úton a Bak (acélkék) fog kitartásra, céltartásra tanítani, hogy aztán a Vízöntő (lila) mindezen képességek által elhelyezzen a tágabb közösségekben, akár a társadalomban, miközben ráismertet a saját egyéniség csodájára és még elengedni is képessé tesz.

Így érkezünk a Halak (türkiz) világába, ahol érzelmi síkon azt tapasztaljuk meg, hogy az ÉN feloldható, én a világ vagyok, a világ én vagyok. A Halak a hit  és a magasabb dimenziókhoz való kapcsolódás jegye. A fantáziák, álmok, művészetek világával bontja le a már idejétmúlt,  világokat elválasztó falakat, hogy a következő évkörben,  minden tavasszal, újra és újra új élet, új ciklus, új mese indulhasson...

 

 

Az első 12 hónapot 2019. április 6. és 2020. március 7. között jártuk be egy csodás helyen, az 1001fonal-boltban.
Majd újrakezdtük a kört a Kos-sal 2020. április 4-én, a járványügyi helyzet miatt egyelőre az online térben.
Új helyünket közben keressük.

Minden aktuális infót (helyszín, ár) az aktuális eseményben találsz:
1. Kos - 2020.04.04. - Zoom
2. Bika - 2020.05.02. - Zoom
3. Ikrek - 2020.05.30.  -  Zoom, velünk volt Csiki Judit újságíró, coach, szín-és stílustanácsadó és megírta :)

4. Rák - 2020.05.27. - szombat este, szabadtéren, a Graphisoft Parkban (III.kerület Bp.)

5. Oroszlán - 2020.07.25. - szombat este, szabadtéren, a Graphisoft Parkban (III.kerület Bp.)
6. Szűz - 2020.08.29. - szombat este, szabadtéren, a Graphisoft Parkban (III.kerület Bp.)

Az Oroszlán és Szűz facebook-kiírásait, eseményeit hamarosan, ahogy közelednek a dátumok, belinkeljük.
Addig is ízelítő a graphisoftos hangulatból: